Tani me afer me ju

Shkarkoni Aplikacionin Piceri Ensari ne Goole Play per android dhe ne App Store per IOS

Shije Unike

Krepa

Sufllaqe

Doner

Shkarko Aplikacionin
PICERI ENSARI

Shkarkoni aplikacionin Piceri Ensari ne Goole Play per android dhe ne App Store per IOS

RRETH NESH

Piceri Ensari Hallall me nje eksperience 14 vjecare ne fushen e picerise dhe fast food.
Një piceri me stil italian dhe nje mix oriental i gjiros.

Tashme vijm me afer me aplikacionin Piceri Ensari, na gjeni ne Play Store dhe App Store.

Produktet tona jane: kombinim i brumit të freskët ditorë, sosit të domateve që është përzier me erëza dhe djath që i japin një aromë speciale dhe shije që e bënë kuptimplot emrin tonë, si dhe marinimi dhe pergatitja e gjiros per Shawarma Sufllaqe Doner etj.
Filozofia është e thjesht: kuzhinë e hapur e paster për transparenc ndaj konsumatorëve tanë, duke ofruar vetëm përbërësit më të mirë të mundshëm.

Qëllimi ynë ështe shërbimi më i mirë për klientët tanë si pranë ambienteve tona, ashtu edhe për dërgesat nëpër shtëpi.

Adresa, prane Mullirit te Vjeter tek rruga e Elbasanit, Tirane, Shqiperi.